Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ Ανανάς




Το Φρουί Ζελέ είναι το πιο δροσερό και ελαφρύ γλύκισμα που μπορείτε να απολαύσετε! 
Μπορείτε να απολαύσετε το Φρουϊ Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με κομμάτια φρούτων σε 3 υπέροχες γεύσεις: 

Φράουλα, Κεράσι και Ανανάς Δροσερό, ή και χωρίς κομμάτια φρούτων με γεύση Φράουλα ή Κεράσι. Θα τα βρείτε στα ψυγεία των super market σε διπλή συσκευασία των 2Χ165 γρ.

Το Φρουϊ Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ είναι μια υπέροχη λύση για επιδόρπιο μετά το γεύμα σας αλλά και μια δροσερή ιδέα για σνακ για όλη την οικογένεια, όταν θέλετε κάτι γλυκό αλλά και ελαφρύ!




ΥΛΙΚΑ

2 Φακελάκια Φρουι Ζελέ Γιώτης με γεύση φράουλα - ανανάς
500 ml νερό
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ( ζάχαρη όσο θέλει ο καθένας)
500 ml χυμό ΑΜΙΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Ανάβετε το μάτι της κουζίνας όχι τέρμα και βάζετε το νερό σε μια ανοξείδωτη κατσαρόλα μέχρι να έρθει στο σημείο βρασμού.

Διαλύετε το περιεχόμενο των 2 Φρουι Ζελέ Γιώτης στο βραστό νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά. 

Την φωτιά δεν θα την έχετε στο τέρμα διότι ρίχνοντας μέσα το περιεχόμενο μπορεί να σας φουσκώσει και να χυθεί

Προσθέτετε την ζάχαρη και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε το χυμό ΑΜΙΤΑ και ανακατεύετε καλά.

Αφήνετε το Ζελέ να κρυώσει και βάζετε το περιεχόμενο στα μπολ.. Αφήνετε το γλύκισμα στο ψυγείο να πήξει για καλά Σίγουρα θέλει πάνω από 4 ώρες.



Καλή επιτυχία

Συνταγή δημοσιευμένη από Chef Alexios Nikoloutsopoulos

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ πρόσφορο με Φυσικό σπιτικό προζύμι | Νέα βελτιωμένη συνταγή

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

Μπριζόλες χοιρινές στα κάρβουνα

Παραδοσιακοί σπιτικοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο

Κλασικά Ελληνικά αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια.

Γαριδομακαρονάδα αλά κρεμ Λιγκουίνι | Spaggeti Shrimp Pasta

Χοιρινό με σέλινο και αυγολέμονο (Χοιρινό Φρικασέ)

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΑΚΑΣ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ

Λουκάνικα χωριάτικα με χυμό πορτοκάλι ρίγανη θυμάρι μαζί με πατάτες στο φούρνο!

Κορμός σοκολάτα ή μωσαϊκό ή γλυκό σαλάμι