Μπουκιά & Συχώριο Κουζίνα από τον Ηλία Μαμαλάκη και στο Μαρούσι (ΦΩΤΟ)




Μπουκιά & Συχώριο Κουζίνα από τον Ηλία Μαμαλάκη, και στο Μαρούσι.

Και ποιος δεν αγάπησε τον καταξιωμένο επαγγελματία και μάγειρα Ηλία Μαμαλάκη μέσα από της εκπομπές του σε αυτά τα υπέροχα γευστικά ταξίδια αλλά διαβάζοντας και τα βιβλία μαγειρικής που έχει εκδώσει αναδεικνύοντας τις υπέροχες συνταγές της ελληνικής κουζίνας που ξυπνούν παραδοσιακές μνήμες του τόπου μας.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά, δούλεψε πολλά χρόνια σαν υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρίες. Μετά από αρκετές εμπειρίες, γύρω στα σαράντα του χρόνια, ασχολήθηκε με τη γαστρονομία.

Από  το 1993 άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά και με τη μαγειρική.
Έχει γράψει μέχρι τώρα 11 βιβλία και στο ενεργητικό του έχει πολλές συνεργασίες με μεγάλους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς ιδιωτικούς σταθμούς όπως και με την κρατική τηλεόραση ΕΡΤ.
Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και βασικά σε εκπομπές μαγειρικής  με θέμα την γαστρονομία.



Μετά λοιπόν  από την πολύ πετυχημένη σειρά μαγειρικής με τίτλο  Μπουκιά & Συχώριο ο γνωστός και πετυχημένος σεφ ανοίγει οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της εστίασης δημιουργώντας τα πρώτα μαγαζιά σε Ν. Ερυθραία, Ψυχικό, Άνοιξη και Κολωνάκι στα οποία προσφέρει αγνό σπιτικό μαμαδιστικο φαγητό με παραδοσιακές γραμμές από την μεσογειακή ελληνική κουζίνα.

Το συνεργείο μας επισκέφτηκε το νέο κατάστημα το οποίο έχει ανοίξει πολύ πρόσφατα στο Μαρούσι.

Το κατάστημα θα το βρείτε σε ένα πολύ ωραίο μέρος στο Μαρούσι  στο ισόγειο και συγκεκριμένα στην Διεύθυνση: Αιγιαλείας 27, Μαρούσι 151 25. Υπάρχει και διαθέσιμος χώρος ειδικά διαμορφωμένος αίθουσα εστιατόριου για να μπορέσει όποιος θέλει να κάτσει σε τραπέζι.

Από πολύ νωρίς το πρωί ο Ηλίας Μαμαλάκης και οι συνεργάτες του ξεκινούν μέσα στην κουζίνα την ετοιμασία των φαγητών έτσι  ώστε να είναι όλα έτοιμα  στις 12 ακριβώς το μεσημέρι, όπου μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί και να γευτεί από κοντά ότι φαγητό έχει το μενού του καταστήματος.




Το «Μπουκιά και Συχώριο» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία έχει στόχο να ικανοποίηση όλα τα γούστα προσφέροντας στο πελάτη αποτέλεσμα υψηλής γαστρονομίας με γνήσια  σωστά υλικά και με καταβολές από παραδοσιακά εδέσματα έτσι όπως τα έφτιαχναν  και τα μαγείρευαν στις χρυσές παλιές εποχές οι ελληνίδες μαγείρισσες.

Να επισημάνουμε ότι το κατάστημα ανοίγει από τις 8 το πρωί και σερβίρει καφέ, πρωινό, τοστ και όλα τα ζεστά εδέσματα με σφολιάτα.

Το φαγητό μπορείτε να το παραλάβετε στο κατάστημα η να παραγγέλλετε από τις 11 και μετά  το πρωί με παράδοση στο χώρο σας.

Η αίθουσα του εστιατόριου διατίθεται για κάθε είδους εορτασμό και κοινωνική εκδήλωση.
ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι ένας  απλός ευγενικός άνθρωπος, σκληρός όμως επαγγελματίας όπου χρειάζεται.

Όση ώρα βρεθήκαμε στο εστιατόριο ο Ηλίας Μαμαλάκης μας μίλησε για το τρόπο λειτουργίας του εστιατόριου και πως ακριβώς γίνετε κάθε μέρα η ετοιμασία των φαγητών! φυσικό επόμενο  δοκιμάσαμε αυτήν την μοναδική υψηλή γαστρονομία η οποία μόνο καλά συναισθήματα μας άφησε και τότε μόνο καταλάβαμε την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που διαθέτει αυτός ο άνθρωπος, τον ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη του και την φιλοξενία του στο κατάστημα του Αμαρούσιου και ευχόμαστε κάθε καλό για αυτόν και την οικογένεια του, αλλά και για την επιχείρηση του την οποία διαχειρίζεται με πολύ πάθος και αγάπη.






«Μπουκιά και Συχώριο»

Διεύθυνση: Αιγιαλείας 27, Μαρούσι 151 25

Τηλέφωνο: 21 0689 3444

Φωτορεπορταζ Αλέξιος Νικολουτσόπουλος
για την © PCMVideo.WebTV.gr Διαδικτυακή τηλεόραση.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ πρόσφορο με Φυσικό σπιτικό προζύμι | Νέα βελτιωμένη συνταγή

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

Μπριζόλες χοιρινές στα κάρβουνα

Παραδοσιακοί σπιτικοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο

Κλασικά Ελληνικά αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια.

Γαριδομακαρονάδα αλά κρεμ Λιγκουίνι | Spaggeti Shrimp Pasta

Χοιρινό με σέλινο και αυγολέμονο (Χοιρινό Φρικασέ)

Λουκάνικα χωριάτικα με χυμό πορτοκάλι ρίγανη θυμάρι μαζί με πατάτες στο φούρνο!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΑΚΑΣ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ

Κορμός σοκολάτα ή μωσαϊκό ή γλυκό σαλάμι