Αναρτήσεις

Ψωμί πολυτελείας | Επαγγελματική συνταγή φούρνου.

Εικόνα
  Τεμ 3 | ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15 λεπτά | αναμονή 3 ώρες | εκτέλεση 30 - 40 λεπτά ΥΛΙΚΑ 600 gr αλεύρι ζαχαροπλαστικής μαλακό Αλεύρι Αλλατίνη 170 gr νερό σε θερμοκρασία δωματίου 170 gr γάλα 13 gr στιγμιαία μαγιά ξερή 12 gr αλάτι Ιμαλάιων 30 gr ζάχαρη 50 gr σπορέλαιο η   ηλιέλαιο η μαργαρίνη ΑΛΛΑΤΙΝΗ Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις Το σιτάρι είναι από τους πιο διαδεδομένους αλλά και από τους πιο πολυτιμότερους δημητριακούς καρπούς. Αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας. Η επιλογή των κατάλληλων ποικιλιών σιταριού προσδίδει στο Αλεύρι Αλλατίνη εξαιρετική ποιότητα καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις χρήσεις. Από εμάς που μας εμπιστεύεστε χρόνια τώρα, για εσάς που ξέρετε να προσφέρετε φροντίδα και ζεστασιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μαλακό αλεύρι ζαχαροπλαστικής είναι ένα αλεύρι με χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και αποτελεί ιδανική επιλογή για προϊόντα ζαχαροπλαστικής. Συνήθως χρησιμοποιείται σε εφαρμογές που απαιτούν

Ψωμί μαργαρίτα επαγγελματική συνταγή φούρνου

Εικόνα
Τεμ 7 | ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15 λεπτά | αναμονή 3 ώρες | εκτέλεση 30 - 40 λεπτά Ψωμί μαργαρίτα επαγγελματική συνταγή φούρνου Υλικά 250  Αλεύρι Μύλοι Αγίου Γεωργίου: 200 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής: 260 ml νερό σε θερμοκρασία δωματίου η ζεστό 30 με 40  βαθμούς 15 gr ζάχαρη 1κ/σ 8 gr ξερή μάγια στιγμιαία 7 gr αλάτι 1κ/γ 25 ml   σπορέλαιο Λίγο σουσάμι για πασπάλισμα (προαιρετικά) Λίγο νερό με ζάχαρη για το ράντισμα Αλεύρι Μύλοι Αγίου Γεωργίου: Το αλεύρι Σκληρό Νο 1 προέρχεται από την άλεση μαλακού σίτου. σε αντίθεση με την κοινή γνώμη που λόγω της ονομασίας του θεωρεί ότι προέρχεται από σκληρό σίτο. Η ονομασία «σκληρό» προσδιορίζει την υφή που αποκτά η ζύμη, η οποία παρουσιάζει μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή στις καταπονήσεις και δίνει τελικά προϊόντα με μεγάλη διόγκωση. Πρόκειται για το ιδανικό αλεύρι για την παραγωγή προϊόντων που απαιτούν μεγάλη διόγκωση,  έτσι το προτείνουμε για ψωμί, πίτσα, δίπλες και ότι άλλο βάλει ο νους σας. Κατηγορίας: