Αναρτήσεις

Πίτσα μαργαρίτα: ψημένη με την μέθοδο του ανάποδου τετραγώνου ταψιού

Εικόνα
Πίτσα μαργαρίτα: Δοκιμές στο εργαστήριο μου όσον αφορά την πίτσα για να μπορέσω να σας δώσω ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα από τον οικιακό μας φούρνο! Η συγκεκριμένη ψήθηκε με την μέθοδο του ανάποδου τετραγώνου ταψιού προθερμασμένο για 40-45 λεπτά αντίσταση πάνω κάτω 280 βαθμούς. Για να μπορέσετε να βάλετε την πίτσα στο ανάποδο τετράγωνο ταψί θα πρέπει να έχετε ένα φτυάρι για πίτσα. Η πίτσα θέλει πολύ μεγάλη θερμοκρασία αυτό θα μπορέσουμε να το επιτύχουμε με το ανάποδο τετράγωνο ταψί δημιουργώντας έτσι μια πυρωμένη εστία ψησίματος. Χρόνος ψησίματος 15 λεπτά! Υλικά Σάλτσα Ναπολιτέν Barilla Μοτσαρέλα βουβαλίσια σε μορφή μπάλας Ελαιόλαδο Βασιλικός ξερός Ρίγανη Για το ζυμάρι πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο. https://youtu.be/JiJOqEgqAUA Για να μπορέσετε να βάλετε την πίτσα στο ανάποδο τετράγωνο ταψί θα πρέπει να έχετε ένα φτυάρι για πίτσα. Η πίτσα θέλει πολύ μεγάλη θερμοκρασία αυτό θα μπορέσουμε να το επιτύχουμε με το ανάποδο τετράγωνο ταψί δημιουργώντας έτσι μι

Κεφτεδάκια με ζυμαρικά ολικής άλεσης και κόκκινη σάλτσα

Εικόνα
Κεφτεδάκια με ζυμαρικά ολικής άλεσης και κόκκινη σάλτσα. Στην συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποιούμε Υφαντής κατεψυγμένα κεφτεδακια  500γρ και η σάλτσα που δουλέψαμε στην κουζίνα μας είναι ένα μείγμα από  Νόστιμες τομάτες και μυρωδάτος βασιλικός, που καλλιεργούνται για τη Barilla κάτω από τον ήλιο των ιταλικών κάμπων, και αποφλοιωμένα ελληνικά ντοματακια Κύκνος, τα δε ζυμαρικά  MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6 Πλούσια γεύση αλλά και θρεπτική αξία συνδυάζονται αρμονικά στο κλασικό αυτό μακρόστενο ζυμαρικό, αγαπημένο μικρών και μεγάλων, μια σταθερή αξία στην κουζίνα της ελληνίδας νοικοκυράς. Πιστεύουμε ότι είναι μια πολύ νόστιμη και γρήγορη  επιτυχημένη συνταγή για όσους βιάζονται και δεν έχουν πολύ χρόνο στην διάθεση τους η είναι νέοι πάνω στην μαγειρική και δεν θέλουν να ρισκάρουν φτιάχνοντας έτσι  κάτι εύκολο και απλό. Υλικά 1 συσκευασία κατεψυγμένα κεφτεδακια  500γρ Υφαντής 1 συσκευασία σάλτσα ντομάτας με βασιλικό  Barilla 1 συσκευασία αποφλοιωμένα ντοματακια

ΣΥΝΤΑΓΗ πρόσφορο με Φυσικό σπιτικό προζύμι | Νέα βελτιωμένη συνταγή

Εικόνα
Για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας οι πιστοί προσφέρουμε στο Θεό άρτο και κρασί. Τα απλά αυτά είδη της διατροφής μας, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας και με την παρουσία της χάρης του Αγίου Πνεύματος, μεταβάλλονται σε Σώμα και Αίμα του Χριστού. Όταν κοινωνούμε προσλαμβάνουμε μέσα μας τον ίδιο το Χριστό. Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού Μεγάλη δεσποτική γιορτή της Χριστιανοσύνης, με την οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 14 Σεπτεμβρίου η διπλή ανεύρεση του Σταυρού, πάνω στον οποίο μαρτύρησε ο Ιησούς Χριστός. Την παραμονή της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, οι νοικοκυρές συνηθίζουν εδώ και αιώνες, να κόβουν τα βασιλικά, τα οποία έχουν μεγαλώσει πια, αφού τα φρόντιζαν όλο το καλοκαίρι και να τα φέρνουν στην εκκλησία, για να τα μοιράσει ο ιερέας στους πιστούς. Οι νοικοκυρές έφτιαχναν προζύμι με βασιλικό, στις 14 Σεπτεμβρίου, γιορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και το χρησιμοποιούσαν για την παρασκευή ψωμιού. Μετά τη λειτουργία έπαιρναν έ