Πίτσα μαργαρίτα: ψημένη με την μέθοδο του ανάποδου τετραγώνου ταψιού




Πίτσα μαργαρίτα:

Δοκιμές στο εργαστήριο μου όσον αφορά την πίτσα για να μπορέσω να σας δώσω ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα από τον οικιακό μας φούρνο!
Η συγκεκριμένη ψήθηκε με την μέθοδο του ανάποδου τετραγώνου ταψιού προθερμασμένο για 40-45 λεπτά αντίσταση πάνω κάτω 280 βαθμούς.
Για να μπορέσετε να βάλετε την πίτσα στο ανάποδο τετράγωνο ταψί θα πρέπει να έχετε ένα φτυάρι για πίτσα.
Η πίτσα θέλει πολύ μεγάλη θερμοκρασία αυτό θα μπορέσουμε να το επιτύχουμε με το ανάποδο τετράγωνο ταψί δημιουργώντας έτσι μια πυρωμένη εστία ψησίματος.
Χρόνος ψησίματος 15 λεπτά!
Υλικά
Σάλτσα Ναπολιτέν Barilla
Μοτσαρέλα βουβαλίσια σε μορφή μπάλας
Ελαιόλαδο
Βασιλικός ξερός
Ρίγανη

Για το ζυμάρι πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.
https://youtu.be/JiJOqEgqAUA



Για να μπορέσετε να βάλετε την πίτσα στο ανάποδο τετράγωνο ταψί θα πρέπει να έχετε ένα φτυάρι για πίτσα.
Η πίτσα θέλει πολύ μεγάλη θερμοκρασία αυτό θα μπορέσουμε να το επιτύχουμε με το ανάποδο τετράγωνο ταψί δημιουργώντας έτσι μια πυρωμένη εστία ψησίματος.












Αν έχετε παλιό φούρνο βάλτε το ταψί μέσα ανάποδα και κάντε προθέρμανση στο τέρμα η θερμοκρασία αντιστάσεις στο πάνω κάτω μόλις συμπληρωθούν τα 40-45 λεπτά με το ειδικό φτυάρι για πίτσα τοποθετείτε την πίτσα πάνω στο ταψί ψήνετε για10 το πολύ 15 λεπτά και την βγάζετε!

Καλή επιτυχία
Συνταγή δημοσιευμένη από Chef Alexios Nikoloutsopoulos


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ πρόσφορο με Φυσικό σπιτικό προζύμι | Νέα βελτιωμένη συνταγή

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

Μπριζόλες χοιρινές στα κάρβουνα

Παραδοσιακοί σπιτικοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο

Κλασικά Ελληνικά αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια.

Γαριδομακαρονάδα αλά κρεμ Λιγκουίνι | Spaggeti Shrimp Pasta

Χοιρινό με σέλινο και αυγολέμονο (Χοιρινό Φρικασέ)

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΑΚΑΣ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ

Λουκάνικα χωριάτικα με χυμό πορτοκάλι ρίγανη θυμάρι μαζί με πατάτες στο φούρνο!

Κορμός σοκολάτα ή μωσαϊκό ή γλυκό σαλάμι