Ζυμαρικά βίδες με σάλτσα Napoletana και λιαστή ντομάτα




Στην κουζίνα γράφονται οι πιο νόστιμες ιστορίες. Είναι εκεί όπου τα απλά, αγνά υλικά και οι αυθεντικές συνταγές αρκούν για να φτιαχτούν τα πιο γευστικά πιάτα. Αυτά που αξίζει να μοιραζόμαστε.

Οι σάλτσες Barilla παρασκευάζονται βάσει της παράδοσης, συνδυάζοντας απλά υλικά σε νόστιμες συνταγές. 

Η σάλτσα Napoletana, όπως δηλώνει και το όνομά της, εκφράζει το γούστο των Ναπολιτάνων για την καλή κουζίνα. Έχει ως κύριο συστατικό τη ντομάτα, βασικό στοιχείο σε πολλές συνταγές της ιταλικής και, γενικότερα, της μεσογειακής κουζίνας. Η Barilla συνδύασε τη ντομάτα με τη γλυκιά γεύση του κρεμμυδιού, τη νοστιμιά του σκόρδου, το άρωμα του θυμαριού και του μαϊντανού, και με το απαραίτητο ελαιόλαδο. Μια απλή και νόστιμη συνταγή που έχει γίνει ήδη κλασική.

Η Melissa είναι η μάρκα που ηγείται της καινοτομίας, γνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες του καταναλωτή.
Η νέα σειρά ζυμαρικών είναι πλούσια σε πρωτεΐνη σε σχέση με τα απλά ζυμαρικά και είναι ιδανικά για την ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας αλλά και τη διατήρηση φυσιολογικών οστών. Έχουν πολύ δυνατό άρωμα και έντονη γεύση που «κρατάει» την επίγευση. Ιδανικά για μία ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.


ΥΛΙΚΑ
1 συσκευασία Στριφτό Τρικολόρε Melissa (500 g)
1 συσκευσασια σάλτσα Barilla Napoletana
Λίγες ελιές καλαμών καθαρισμένες χωρίς κουκούτσι
Μερικές ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
Φρέσκο ελαιόλαδο
Φέτα ελληνική




Βράζετε τα τρικολόρε ζυμαρικά βίδες Melissa συμφώνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Παίρνετε την έτοιμη σάλτσα Napoletana, Barilla την βράζετε μαζί με λίγο ελαιόλαδο για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά ρίχνοντας μέσα στην σάλτσα έχτρα ελιές και λιαστή ντομάτα σε μικρά κομματάκια.
Σερβίρετε τα ζυμαρικά στο πιάτο και τρίβετε από επάνω μικρά κομματάκια ελληνική φέτα, πασπαλίζουμε με φρέσκο τριμμένο πιπέρι και αποξηραμένο βασιλικό.

Καλή επιτυχία
Συνταγή δημοσιευμένη από Chef Alexios Nikoloutsopoulos




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ πρόσφορο με Φυσικό σπιτικό προζύμι | Νέα βελτιωμένη συνταγή

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

Μπριζόλες χοιρινές στα κάρβουνα

Παραδοσιακοί σπιτικοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο

Κλασικά Ελληνικά αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια.

Γαριδομακαρονάδα αλά κρεμ Λιγκουίνι | Spaggeti Shrimp Pasta

Χοιρινό με σέλινο και αυγολέμονο (Χοιρινό Φρικασέ)

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΑΚΑΣ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ

Λουκάνικα χωριάτικα με χυμό πορτοκάλι ρίγανη θυμάρι μαζί με πατάτες στο φούρνο!

Κορμός σοκολάτα ή μωσαϊκό ή γλυκό σαλάμι