ΠΟΥΡΕΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ



ΠΟΥΡΕΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ

Υλικά
3 Γλυκοπατάτες
1 πατάτα
100 gr Βούτυρο
20 gr κρέμα βαλσαμικου
Αλάτι πιπέρι
θυμάρι

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τυλίγουμε τις γλυκοπατάτες και την πατάτα με αλουμινόχαρτο και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, μέχρι να μαλακώσουν τελείως για 60 λεπτά περίπου. 
Μόλις κρυώσουν λίγο, τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάμε από μύλο ή από ένα μπλέντερ μέχρι να πολτοποιηθούν τελείως. 

Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια ρίχνουμε μέσα την σάρκα από τις γλυκοπατάτες,  το αλάτι, το πιπέρι το ξυδι  βαλσαμικου και το βούτυρο.
Χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν οι γλυκοπατάτες και να γίνει λείος ο πουρές μας. Αρωματίζουμε με λίγο φρέσκο θυμάρι ή μοσχοκάρυδο.

Σερβίρετε ζεστό στο πιάτο με συνοδευτικό χοιρινό η κοτόπουλο.




MINI PIMMER SENCOR SHB4364RD RED 800W
SNC0008
• Ισχύς (Watt): 800
• Τύπος Ράβδου: Ανοξείδωτη
• Ταχύτητες: 2
• Αποσπώμενη Ράβδος: Διαθέτει
• Χρώμα: Κόκκινο
Λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα Εξάρτημα από ανοξείδωτο χάλυβα που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ανάμειξη καυτών τροφίμων Στήριγμα για τοποθέτηση στον τοίχο 800 ml δοχείο ανάμιξης με καπάκι 500 ml δοχείο κοπής με μια λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα 
Extra αθόρυβος κινητήρας συνεχούς ρεύματος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ πρόσφορο με Φυσικό σπιτικό προζύμι | Νέα βελτιωμένη συνταγή

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

Μπριζόλες χοιρινές στα κάρβουνα

Παραδοσιακοί σπιτικοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο

Κλασικά Ελληνικά αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια.

Γαριδομακαρονάδα αλά κρεμ Λιγκουίνι | Spaggeti Shrimp Pasta

Χοιρινό με σέλινο και αυγολέμονο (Χοιρινό Φρικασέ)

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΑΚΑΣ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ

Λουκάνικα χωριάτικα με χυμό πορτοκάλι ρίγανη θυμάρι μαζί με πατάτες στο φούρνο!

Κορμός σοκολάτα ή μωσαϊκό ή γλυκό σαλάμι