ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ



ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Το καρότο κάνει την διαφορά! Αν θέλετε να μαγειρέψετε κάτι διαφορετικό σε γεύση για κυριακάτικο φαγητό δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή μας και θα μείνετε πολύ ικανοποιούμενοι.
Υλικά:
1-2 μεγάλες μοσχαρίσιες μπριζόλες
4-5 πατάτες κομμένες σε κομμάτια κυδωνάτα
5-6 καρώτα κομμένα σε μακρόστενες λουρίδες
3 ξερά κρεμμύδια
Ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι
Ρίγανη
Χυμό από ένα λεμόνι
Πικάντικη μουστάρδα



Εκτέλεση συνταγής:
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια το περνάμε λάδι το (Αλατο-πιπερώνουμε) και το τοποθετούμε στην μέση του ταψιού και στρώνουμε από πάνω το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και συμπληρώνουμε λίγο λάδι παντού.

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τα καρότα και τα ρίχνουμε όλα σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε από πάνω το αλάτι το πιπέρι την ρίγανη το λεμόνι και την μουστάρδα ανακατεύουμε καλά να (ομογενοποιηθούν) όλα μαζί και τοποθετούμε στο ταψί από πάνω από το κρέας και γύρω γύρω. 

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα και 30 λεπτά στο πάνω κάτω αντίσταση στους 230 βαθμούς.
Τα καρότα μαζί με το κρεμμύδι θα δώσουν μια φανταστική γεύση στις πατάτες και στο κρέας το οποίο θα γίνει πολύ τρυφερό και μαλακό.





Καλή επιτυχία

Συνταγή δημοσιευμένη από 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ πρόσφορο με Φυσικό σπιτικό προζύμι | Νέα βελτιωμένη συνταγή

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

Μπριζόλες χοιρινές στα κάρβουνα

Παραδοσιακοί σπιτικοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο

Κλασικά Ελληνικά αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια.

Γαριδομακαρονάδα αλά κρεμ Λιγκουίνι | Spaggeti Shrimp Pasta

Χοιρινό με σέλινο και αυγολέμονο (Χοιρινό Φρικασέ)

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΑΚΑΣ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ

Λουκάνικα χωριάτικα με χυμό πορτοκάλι ρίγανη θυμάρι μαζί με πατάτες στο φούρνο!

Κορμός σοκολάτα ή μωσαϊκό ή γλυκό σαλάμι