Εύκολα πασχαλινά κουλουράκια Επαγγελματική (Συνταγή)





Μερίδες 10 | ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 20 λεπτά | αναμονή 20 λεπτά  | Εκτέλεση 50 - λεπτά


Υλικά
250 γρ. βούτυρο 82%
300 γρ. ζάχαρη άχνη
2 αυγά
2 κάψουλες βανιλινης
200 γρ γάλα
30 γρ χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
900 αλεύρι γ.ο.χ.
15 γρ. μπεκιν παουντερ
5 γρ. αμμώνια






Εκτέλεση:
Χτυπάμε με το φτερό το βούτυρο τη βανίλια και την άχνη μέχρι να αφρατεψουν.
Έπειτα τα αυγά και αφού ομογενοποιηθούν ρίχνουμε σιγά σιγά τα υγρά.
Τέλος ρίχνουμε τα στερεά μας και το δουλεύουμε μέχρι να ξεκολαει από το κάδο του μίξερ.
Το βάζουμε για 20 λεπτά στο ψυγείο και έπειτα το πλάθουμε σε διάφορα σχήματα 
Τα αλείφουμε  με ένα αυγό και λίγο γάλα.
Ψήνουμε στους 180 - 160  για 20 λεπτά ανάλογα βέβαια πάντα τη δύναμη του φούρνου.






Καλή Επιτυχία!!!!! 




Συνταγή Τεχνικές 
Chef Alexios Nikoloutsopoulos.
Alexios Nikoloutsopoulos
Επαγγελματίας Μάγειρας - Αρτοποιός Ζαχαροπλάστης 
#Chef #PastryChef #pizzaioli 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ πρόσφορο με Φυσικό σπιτικό προζύμι | Νέα βελτιωμένη συνταγή

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

Μπριζόλες χοιρινές στα κάρβουνα

Παραδοσιακοί σπιτικοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο

Κλασικά Ελληνικά αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια.

Γαριδομακαρονάδα αλά κρεμ Λιγκουίνι | Spaggeti Shrimp Pasta

Χοιρινό με σέλινο και αυγολέμονο (Χοιρινό Φρικασέ)

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΑΚΑΣ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ

Λουκάνικα χωριάτικα με χυμό πορτοκάλι ρίγανη θυμάρι μαζί με πατάτες στο φούρνο!

Κορμός σοκολάτα ή μωσαϊκό ή γλυκό σαλάμι