Izzy Super Chef S1503 1400W




Κωδικός Προϊόντος: 222974

Το όνομα ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ για τον Έλληνα καταναλωτή, αλλά και επιχειρηματία έμπορο, είναι συνώνυμο εγγύησης και αξιοπιστίας. Η καινοτομία, η ευκολία, η ασφάλεια αποτέλεσαν σημαντικές αξίες και προϋποθέσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Όμιλος στα πολλά χρόνια της επιτυχημένης πορείας του.

Σας παρουσιάσω ένα μικρό (Unboxing) από το κανάλι μου της κουζινομηχανής (s1503 super chef, izzy) η οποία είναι ένα πολύ καλό μηχάνημα ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής με πολύ καλές κριτικές.
Με την κουζινομηχανή Izzy Super Chef S1503 έχεις ένα πολυεργαλείο στην κουζίνα σου. Διαθέτει πολύ δυνατό μοτέρ 1400 W καθώς και μεγάλο ανοξείδωτο κάδο χωρητικότητας 6 lt ο οποίος κλείνει με προστατευτικό κάλυμμα.

H κουζινομηχανή Izzy Super Chef S1503 διαθέτει λειτουργία διακεκομένης κίνησης Pulse για να μπορείς ανακατέψεις τα υλικά πριν τα επεξεργαστείς ενώ με την λειτουργία πλανητικής κίνησης όλα τα υλικά θα αναμιγνύονται γρήγορα και ομοιόμορφα.

Με τον κάδο χωρητικότητας έως 6 lt μπορείς να αναμιγνύεις μέχρι και 1,5 kg υλικά χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ το καπάκι που διαθέτει θα φροντίσει όλα τα υλικά να μείνουν μέσα στον κάδο.
Η κουζινομηχανή Izzy Super Chef S1503 περιλαμβάνει 1 αναδευτήρα, 1 αβγογδάρτη και 1 γάντζο ζυμώματος και είναι σαν να έχεις 3 διαφορετικές μηχανές στην κουζίνα σου και μην χρειάζεται να έχεις οτιδήποτε άλλο.

Με την πλανητική κίνηση που διαθέτει η κουζινομηχανή Izzy Super Chef S1503 όλα τα υλικά θα ανακατέυονται γρήγορα και ομοιόμορφα για τέλεια αποτελεσματα.
 




Τα βασικά εξαρτήματα του μίξερ.


Το σύρμα ή το χτυπητήρι
Μοιάζει με το φουέ (αυγοδάρτη ή σύρμα) και χρησιμοποιείται για τις αντίστοιχες παρασκευές: σαντιγί, μαρέγκα, μαγιονέζα κτλ. Η δουλειά του είναι να δίνει όγκο, κι αυτό το κάνει ενσωματώνοντας αέρα στα υλικά.
Το φτερό ή αναδευτήρας 
Αυτό είναι το εξάρτημα που κάνει σχεδόν τα πάντα!Με αυτό χτυπάμε τις μαλακές ζύμες (κέικ, μπισκότα, σου) αλλά και κάποιες σκληρές, που δε θέλουν πολύ χτύπημα, όπως οι ζύμες για πίτες και τάρτες.
Ο γάντζος ζύμης
Είναι το εξάρτημα για την πιο βαριά δουλειά: το ζύμωμα. Mε αυτό το εξάρτημα δουλεύουμε τις σκληρές ζύμες π.χ τσουρέκια κουλουράκια χωριάτικο ψωμί ζυμάρι για πίτσα (pizza)











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ πρόσφορο με Φυσικό σπιτικό προζύμι | Νέα βελτιωμένη συνταγή

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

Μπριζόλες χοιρινές στα κάρβουνα

Παραδοσιακοί σπιτικοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο

Κλασικά Ελληνικά αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια.

Γαριδομακαρονάδα αλά κρεμ Λιγκουίνι | Spaggeti Shrimp Pasta

Χοιρινό με σέλινο και αυγολέμονο (Χοιρινό Φρικασέ)

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΑΚΑΣ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ

Λουκάνικα χωριάτικα με χυμό πορτοκάλι ρίγανη θυμάρι μαζί με πατάτες στο φούρνο!

Κορμός σοκολάτα ή μωσαϊκό ή γλυκό σαλάμι