Top 5 Best Stand Mixers in 2020 TOP 5 Καλύτερες ΚΟΥΖΙΝΟΜΙΧΑΝΕΣ


 


KitchenAid KSM150PSER Artisan Tilt-Head Stand Mixer with Pouring Shield, 5-Quart, Empire Red

About this item

Ο έλεγχος διαφανειών 10 ταχυτήτων κυμαίνεται από πολύ γρήγορο μαστίγιο έως πολύ αργή ανάδευση

Περιλαμβάνει Flat Beater, Dough Hook και Wire Whip

Πλήμνη ισχύος για πρόσθετα προσαρτήματα, Volts- 120

Μοναδική δράση ανάμειξης. Κάλυμμα πλήμνης - μη αρθρωτό

Συγκεντρώθηκε με την υπερηφάνεια στο Greenville του Οχάιο

Επιλέξτε από όλες τις επιλογές χρώματος για να βρείτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και την προσωπικότητά σας.

Ο διανομέας τροφοδοσίας μετατρέπει τον αναμίκτη βάσης σε ένα μαγειρικό κέντρο με περισσότερα από 15 προαιρετικά εξαρτήματα διαθέσιμα.

5-Qt. μπολ από ανοξείδωτο ατσάλι με άνετη λαβή προσφέρει αρκετή χωρητικότητα για ανάμιξη ζύμης για 9 δωδεκάδες μπισκότα ή 4 καρβέλια ψωμιού σε μία μόνο παρτίδα.

59-Point Planetary Mixing Action σημαίνει 59 σημεία επαφής ανά περιστροφή γύρω από το μπολ για πλήρη ενσωμάτωση συστατικών.

Η σχεδίαση με κεκλιμένη κεφαλή επιτρέπει καθαρή πρόσβαση στο μπολ και στο προσαρτημένο χτύπημα ή αξεσουάρ, ώστε να μπορείτε εύκολα να προσθέσετε συστατικά για μια συνταγή.

Αρκετά ισχυρό για σχεδόν οποιαδήποτε εργασία ή συνταγή, είτε ανακατεύετε υγρά και ξηρά συστατικά μαζί, ζυμώνετε τη ζύμη ψωμιού ή κρέμα γάλακτος.

Περιλαμβάνει επικαλυμμένο επίπεδο χτύπημα, επίστρωση γάντζου ζύμης, μαστίγιο 6 καλωδίων και ασπίδα έκχυσης 1 τεμαχίου. Το επίπεδο χτυπητήρι και το άγκιστρο ζύμης είναι πλυντήριο πιάτων




Kenwood KVL8470S 
Chef XL Titanium Κουζινομηχανή

Με ισχυρό μοτέρ 1700W, ανοξείδωτο κάδο 6,7L με ενδείξεις μέτρησης, φωτισμό μέσα στον κάδο και μεταλλικά γρανάζια. Διαθέτει δυνατότητα τοποθέτησης εξαρτημάτων για ακόμα περισσότερες λειτουργίες , 5 ειδικά σχεδιασμένους ανοξείδωτους αναδευτήρες και πακέτο 5 εξαρτημάτων μέσα στην συσκευασία: Γυάλινο μπλέντερ ThermoResist, Κόφτη/Τρίφτη, Κρεατομηχανή, Λεμονοστύφτη, Μύλο Μπαχαρικών.
5 Αναδευτήρες
Οι Κουζινομηχανές Kenwood διαθέτουν πλανητική κίνηση αναδευτήρων για ακόμα καλύτερη ανάμιξη των υλικών δίνοντας αφράτα μίγματα σε κάθε συνταγή.
Αναδευτήρας Κ
Ιδανικός για κέικ, ζύμες ζυμαρικών, μπισκότα, κεφτεδάκια, πουρέ πατάτας.
Χτυπητήρι
Ιδανικό για αφράτα μίγματα όπως μαρέγκες, σουφλέ, κρέμα σαντιγί, κρέπες.
Γάντζος ζύμης
Ιδανικός για σκληρές ζύμες όπως ψωμί, βάσεις πίτσας, γλυκές ζύμες για μπισκότα, αρτοσκευάσματα.
Αναδευτήρας Flexi
Ιδανικός για κρεμώδη μίγματα όπως μους ή κρέμες ζαχαροπλαστικής.
Αναδευτήρας Ελαφράς Ανάδευσης
Ιδανικός για αφράτα μίγματα στα οποία θέλουμε να προσθέσουμε κάποια τελευταία υλικά αλλά δεν θέλουμε να χάσουν τον όγκο τους όπως π.χ. η μαρέγκα ή το σουφλέ.
Μέσα στην συσκευασία
Η Κουζινομηχανή KVL8470S Chef XL Titanium της Kenwood συνοδεύεται από τα ακόλουθα εξαρτήματα:
Γυάλινο μπλέντερ ThermoResist ΚΑΗ357
Το Γυάλινο Μπλέντερ ΤhermoResist αντέχει σε εναλλαγές ζεστών και κρύων υλικών χωρίς να φοβάστε μην σπάσει η κανάτα από τις έντονες εναλλαγές θερμοκρασίας. Οι μοναδικές λεπίδες MultiZone μπορούν να πολτοποιήσουν όλα τα υλικά. Από μαλακά φρούτα μέχρι και να θρυμματίσουν πάγο για κρύα ροφήματα.
Κρεατομηχανή ΚΑΧ950ΜΕ
Το εξάρτημα Κρεατομηχανής σας επιτρέπει να φτιάξετε μια μεγάλη ποικιλία πιάτων από σπιτικά, αγνά υλικά. Διαθέτει τρεις δίσκους για λεπτή (3mm), μεσαία (4,5mm) και χοντρή (8mm) άλεση. Με το εξάρτημα για λουκάνικα και κεμπάπ που υπάρχει μέσα στην συσκευασία μπορείτε να ετοιμάσετε όλα τα πιάτα εύκολα και χωρίς κόπο.
Εξάρτημα Λεμονοσύφτης ΑΤ312
Ο λεμονοστύφτης που προσαρμόζεται στις Κουζινομηχανές Kenwood διαθέτει μπολ χωρητικότητας 600ml, ανοξείδωτο φίλτρο και είναι ιδανικός για εσπεριδοειδή όπως πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, γκρέιπφρουτ κ.α.
Εξάρτημα Μύλος Μπαχαρικών ΑΤ320
Ο μύλος μπαχαρικών ΑΤ320 που προσαρμόζεται στις Κουζινομηχανές είναι ιδανικός για παιδικές τροφές, μπαχαρικά, καφέ, μυρωδικά αλλά και βινεγκρέτ. Περιλαμβάνει 4 γυάλινα βαζάκια με καπάκια για φύλαξη των τροφών.
Εξαρτήματα Κουζινομηχανών
Οι Κουζινομηχανές Kenwood μπορούν να δεχτούν περισσότερα από 25 διαφορετικά εξαρτήματα προσαρμόζοντας έτσι την συσκευή στις προσωπικές ανάγκες του κάθε χρήστη. Επιλέξτε ανάμεσα σε αποχυμωτή, λαχανοκόπτη, κόφτη/τρίφτη, παρασκευαστή ανοίγματος φύλλου, παρασκευαστή ζυμαρικών, κρεατομηχανή και πολλά.

Hamilton Beach 7 Speed Stand Mixer Hamilton Beach Electric Stand Mixer,
4 Quarts, 7 Speeds with Whisk, Dough Hook, Flat Beater Attachments, 
Splash Guard, Blue (63393)

Σχετικά με αυτό 
Ίδια ανάμειξη με τους αναμικτήρες KitchenAid. Αυτός ο αναμίκτης έχει καλύτερη απόδοση από τους αναμεικτήρες 2-beater stand και διαθέτει τον δημοφιλή σχεδιασμό με κεκλιμένη κεφαλή για γρήγορη προσθήκη συστατικών και αλλαγή εξαρτημάτων.
Ψήσιμο με ευκολία: Ανακατέψτε εύκολα παχιά μπάλες και ζύμες όπως ψωμί, πίτσα, μπισκότα, πουρέ πατάτας και άλλα με έναν ισχυρό κινητήρα 300 watt.
Πλήρης κάλυψη μπολ: Δεν απαιτείται ξύσιμο. Ανακατέψτε hands-free με εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά. Η πλανητική ανάμειξη περιστρέφει τους χτυπητές γύρω από το δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα 4 τετάρτων, για ομοιόμορφη και πλήρη ανάμιξη
Ευελιξία ανάμειξης: Περιλαμβάνει προστατευτικό πιτσίλισμα, γάντζο ζύμης, σύρμα και επίπεδο χτυπητήρι. Σκουπίστε έξω από το μίξερ με ένα υγρό πανί ή σφουγγάρι και στεγνώστε
7 ταχύτητες και οδηγός ανάμειξης: Μεταβείτε από μια αργή ανάδευση σε ένα γρήγορο μείγμα, με ακριβή έλεγχο σε κάθε ρύθμιση. Ένας χρήσιμος οδηγός στην κορυφή του μίκτη σάς επιτρέπει να γνωρίζετε ποια ταχύτητα χρησιμοποιείτε για διάφορες μεθόδους ανάμιξης.
Το KitchenAid είναι το σήμα κατατεθέν των ιδιοτήτων Whirlpool, η χρήση του εμπορικού σήματος KitchenAid δεν συνεπάγεται καμιά σχέση με ή επικύρωση από τις ιδιοκτησίες KitchenAid ή Whirlpool


Sunbeam MixMaster Stand Mixer - Best Budget Stand Mixer
Sunbeam 2594 350-Watt
MixMaster Stand Mixer 
with Dough Hooks 
and Beaters, Black

Brand Sunbeam
Color White
Material Stainless Steel
Model Name Sunbeam MixMaster 350 Watt Stand Mixer, White | Soft-Start Technology
Wattage 350 Watts
Item Dimensions LxWxH 14.8 x 13.6 x 12.05 inches
Number of Speeds 12
Item Weight 17.5 Pounds

Σχετικά με αυτό 
Το Sunbeam MixMaster Stand Mixer διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα 350 watt και 12 ρυθμίσεις μεταβλητής ταχύτητας για ευελιξία
Η τεχνολογία Soft-Start συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των περιττών πιτσιλίσματα ή των ακατάστατων αλοιφών.
Αντιολισθητικά ελαστικά πόδια για σταθερότητα
Κεφαλή ασφάλισης με κλίση για εύκολη πρόσβαση στο μπολ
Απλή αφαίρεση συνημμένου με ένα κουμπί
Στα αξεσουάρ περιλαμβάνονται χτυπητές χρωμίου, άγκιστρα ζύμης, ουίσκι και γυάλινα μπολ 2 και 4 τετραγώνων
Μήκος καλωδίου: 30 "


KitchenAid 6-quart Pro 600 Bowl
-Lift Stand Mixer (Renewed)

Brand KitchenAid
Color Empire Red
Material STAINLESS STEEL, METAL
Model Name 600
Wattage 575
Item Dimensions LxWxH 16.5 x 14.75 x 11.5 inches
Number of Speeds 10
Item Weight 25 Poun

Σχετικά με αυτό το αντικείμενο
Αυτό το Πιστοποιημένο Ανακατασκευασμένο Προϊόν της KitchenAid εμφανίζει περιορισμένη ή καθόλου φθορά και περιλαμβάνει όλα τα γνήσια αξεσουάρ και καλύπτεται από 6μηνη Περιορισμένη Εγγύηση KitchenAid από την ημερομηνία αγοράς.
Το KitchenAid Professional 600 Series 6 Quart Bowl-Lift Stand Mixer είναι ιδανικό για βαριά, πυκνά μίγματα. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας έως και 13 δωδεκάδων μπισκότων σε μία παρτίδα και 10 ταχύτητες για να αναμειγνύονται, να ζυμώνουν και να μαστίζουν τα συστατικά γρήγορα και εύκολα. Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, χρησιμοποιήστε το διανομέα τροφοδοσίας για να μετατρέψετε τον αναμίκτη βάσης σε ένα γαστρονομικό κέντρο με πάνω από 10 προαιρετικά εξαρτήματα τροφοδοσίας διανομέα, από μύλους τροφών έως ζυμαρικούς και πολλά άλλα.
Bowl-Lift Design Παρέχει ανθεκτική υποστήριξη μπολ για σταθερότητα κατά την ανάμιξη βαρέων συστατικών ή μεγάλων παρτίδων. Ο μοχλός ανεβάζει ομαλά το μπολ ανάμιξης στη θέση του για αποτελεσματική επαφή μεταξύ του μπολ και του μπολ.
10 ταχύτητες αρκετά ισχυρές για σχεδόν κάθε εργασία ή συνταγή, είτε ανακατεύετε υγρά και στεγνά υλικά μαζί, ζύμωμα ζύμης ψωμιού ή κρέμα γάλακτος.
6 μπολ από ανοξείδωτο ατσάλι με άνετη λαβή Προσφέρει αρκετή χωρητικότητα για να ανακατεύετε τη ζύμη για 13 δωδεκάδες μπισκότα, 8 φραντζόλες ψωμιού ή 8 κιλά πουρέ πατάτας σε μία παρτίδα.
Περιλαμβάνει: (1) Burnished Flat Beater, (1) Powerknead Spiral Dough Hook, (1) Wire Whip


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ πρόσφορο με Φυσικό σπιτικό προζύμι | Νέα βελτιωμένη συνταγή

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

Μπριζόλες χοιρινές στα κάρβουνα

Παραδοσιακοί σπιτικοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο

Κλασικά Ελληνικά αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια.

Γαριδομακαρονάδα αλά κρεμ Λιγκουίνι | Spaggeti Shrimp Pasta

Χοιρινό με σέλινο και αυγολέμονο (Χοιρινό Φρικασέ)

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΑΚΑΣ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ

Λουκάνικα χωριάτικα με χυμό πορτοκάλι ρίγανη θυμάρι μαζί με πατάτες στο φούρνο!

Κορμός σοκολάτα ή μωσαϊκό ή γλυκό σαλάμι