Σουβλάκια χοιρινά χειροποίητα!



Σουβλάκια χοιρινά χειροποίητα! Και σε ποιον δεν αρέσουν τα σουβλάκια?

0λοι μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα χειροποίητα σπιτικά σουβλάκια! Ποιο κάτω σας δείχνουμε τον τρόπο αλλά και τις τεχνικές για να έχετε ένα σίγουρο μαγειρικό γευστικό αποτέλεσμα!

Μάθετε τα μυστικά για την επιλογή του κρέατος.

1. ΧΟΙΡΙΝΟ

Επιλέγοντας χοιρινό το μυστικό είναι στους συνδυασμούς του:

Ο λαιμός μας παρέχει τρυφερό ψαχνό και νόστιμο λίπος με αποτέλεσμα να έχουμε ένα «αφράτο» σουβλάκι.

Η πανσέτα θέλει πολύ καλό ψήσιμο και έχει πολλά λιπαρά.

Το ψαρονέφρι αντίθετα είναι το άπαχο κομμάτι που θέλει μεγάλη προσοχή στο ψήσιμο, για να μην στεγνώσει και ταυτόχρονα να καταναλωθεί ζεστό.

 Η σπάλα δεν είναι κατάλληλη διότι έχει πολλές «φλέβες» οι οποίες προκαλούν δυσκολία στο μάσημα.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ πρόσφορο με Φυσικό σπιτικό προζύμι | Νέα βελτιωμένη συνταγή

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

Μπριζόλες χοιρινές στα κάρβουνα

Παραδοσιακοί σπιτικοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο

Κορμός σοκολάτα ή μωσαϊκό ή γλυκό σαλάμι

Κλασικά Ελληνικά αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια.

Γαριδομακαρονάδα αλά κρεμ Λιγκουίνι | Spaggeti Shrimp Pasta

Βασική Ζύμη για αυθεντική Ιταλική πίτσα | PIZZA (εύκολη συνταγή)

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΑΚΑΣ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ

Χοιρινό με σέλινο και αυγολέμονο (Χοιρινό Φρικασέ)