Μπριάμι λαδερό επαγγελματική συνταγή εστιατόριου



 
Μπριάμι λαδερό επαγγελματική συνταγή εστιατόριου
Μερίδες 6 | ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 20 λεπτά | αναμονή 30 λεπτά  | Εκτέλεση 2 ΩΡΕΣ 


ΥΛΙΚΑ

4 -5 κολοκύθια

3 καρότα

3-4 πατάτες

2 ξερά κρεμμύδια

2 ντομάτες ώριμες

2-3 πιπεριές πράσινες

2-3 πιπεριές κόκκινες

3 σκελίδες σκόρδο

αλάτι πιπέρι

φρέσκο ελαιόλαδο

ρίγανη





ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Πλένουμε πολύ καλά όλα τα λαχανικά τα τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια η μικρές ροδέλες και τα αναμιγνύουμε όλα μαζί σε ένα ανοξείδωτο ταψί.

Τρίβουμε την ντομάτα σε μικρά κομμάτια προσθέτουμε το ελαιόλαδο το αλάτι το πιπέρι και ελαφρώς λίγη ρίγανη στο τέλος τρίβουμε και το σκόρδο και με τα χέρια μας ανακατεύουμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μαζί.

Αφήνουμε για ένα τέταρτο να ξεκουραστούν και να τραβήξουν όλα τα υλικά προσθέτουμε μισό ποτήρι κρασί ραντίζοντας στο Πάνο μέρος από τα λαχανικά.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στο πάνω κάτω στους 200 βαθμούς για περίπου 2 ώρες.

Μπορούμε να ψήσουμε και στο αέρα στους 200 βαθμούς αν θέλουμε και εκεί θα χρειαστούμε περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.




Συνταγή Τεχνικές 
Chef Alexios Nikoloutsopoulos
Επαγγελματίας Μάγειρας - Αρτοποιός Ζαχαροπλάστης 
#Chef #PastryChef #pizzaioli
https://chefalexios.blogspot.com/




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ πρόσφορο με Φυσικό σπιτικό προζύμι | Νέα βελτιωμένη συνταγή

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

Μπριζόλες χοιρινές στα κάρβουνα

Παραδοσιακοί σπιτικοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο

Κλασικά Ελληνικά αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια.

Γαριδομακαρονάδα αλά κρεμ Λιγκουίνι | Spaggeti Shrimp Pasta

Χοιρινό με σέλινο και αυγολέμονο (Χοιρινό Φρικασέ)

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΑΚΑΣ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ

Λουκάνικα χωριάτικα με χυμό πορτοκάλι ρίγανη θυμάρι μαζί με πατάτες στο φούρνο!

Κορμός σοκολάτα ή μωσαϊκό ή γλυκό σαλάμι